2007/09/09

Tarja egyedül mászkál... de hogyan...

Mióta Tarját elpaterolták a Nightwishből, (érthetően) kevesebbet hallani róla, de akit érdekel, utánanézhet a honlapján.
Amiért most billentyűzetet ragadtam, az az új dala (I walk alone) a nemsoká megjelenő angol nyelvű albumáról. Hogy is mondjam... nem túl erős anyag. Olyan semmilyen. Nem túl jó vonal ez az érdekes hangzású pop-rock dolog. Jobban tenné, ha még képezné magát, és kiadna egy komolyzenei (opera-jellegű) lemezt, vagy ha minden áron a popzenét választja, akkor vegye elő a kicsit dögösebb hangját, mert tudom, hogy van olyan is. Mert amit ebben a dalban nyújt, olyan "nem tudom eldönteni, hogy énekeljek, mert klasszikus képzettségem van, de ez nem az a stílus" történet. A Nightwish-sel azért volt pont jó, mert a zene hangzása és monumentalitása (a Century Child albumtól kezdve a szimfónikusokkal) kiegészítette a hangját. Vagy ő egészítette ki a zenét, teljesen mindegy. De ez a lötyögés a háttérben nem valami nagy durranás.
Szerintem.

Véredény

6 Kommentek:

At hétfő, szeptember 10, 2007, Blogger Unknown mondta...

Hát...eléggé gyengus, amit itt művel... Jókor volt jó helyen, így megismerték a nevét... amit egyedül nem igazán hiszem, hogy elért volna... asszem a férjét sem ismerné, ha nem Nw-ribanc:)

 
At hétfő, szeptember 10, 2007, Blogger Betuka mondta...

Jajaja :D

 
At péntek, szeptember 14, 2007, Anonymous Névtelen mondta...

jön pestere a Pecsába :)

 
At szombat, szeptember 15, 2007, Blogger Betuka mondta...

koomooolyaaaan? :)) Mikor? ha úri kedvem úgy tartja, lehet hogy elmegyek :)

 
At szombat, szeptember 15, 2007, Blogger Betuka mondta...

Hehhe, lehet hogy a NW "előzenekara" lesz :DD
(neeeem)

 
At szombat, szeptember 15, 2007, Anonymous Névtelen mondta...

na az azért durva lenne :) www.pecsa.hu n tuti van róla info

 

Megjegyzés küldése

<< Haza