2009/03/08

Nem kellesz eléggé

Ezt a filmet néztük meg az imént Balázsommal, nőnap alkalmából. (Más esetben az életben nem nézte volna meg, de lehet, hogy én sem. :D)
Mondjuk úgy, hogy ötből hármas, de csakis az alapsztori és pár jó poén miatt. Egyébként pedig sajnos elég lassú, vontatott és néhány rész kissé feleslegesnek is hat. Meg kiszámítható. Olcsó limonádé. Egyszer megnézős.
(Aki nem tudná, miről szól: több szálon futó, több szereplős film, a fő téma: a párkapcsolatok, randik, házasság, az, hogy a két nem milyen félreértések miatt szakít/jön össze/veszekszik és hasonlók.) Aranyos, de egyszer elég volt.
Ps.: Ja és Scarlett Johannson akármilyen szőkére is bongyorítja a haját, és akármennyire nagy melle van, meg nagy szája, nekem még mindig kicsit olyan semmilyen. Egyesek szerint álomnő, de szerintem átlagos. Barna hajjal, melegítőben már senkinek nem kellene - legalábbis elsőre. Szerintem.

Véredény

2 Kommentek:

At szerda, március 11, 2009, Blogger Annucy mondta...

Na akkor ezt nem moziban nézzük...

 
At hétfő, március 16, 2009, Blogger Betuka mondta...

meg lehet nézni, de nem olyan, mint a Prada, amit tízszer is megnézel, mert annyira jó... :) ez sem volt rossz, tetszett, de lehetett volna pörgősebb.

 

Megjegyzés küldése

<< Haza