2007/06/03

Ezek a mai fiatalok

Egyszerűen a falat kapirgálom attól, mikor fiatal kamaszlánykák, mikor megkérdezik tőlük, mi a hobbijuk, ezt válaszolják rendkívül intelligens hangon: "Szeretek bulizniiii, pasizniii..." és itt kábé ki is merül a tarsoly. Hát drakulálok. Nemhogy olvasnátok inkább, bazmeg. Vagy bármi más értelmes dolgot. Az már nem megy, odáig nem terjed az érdeklődés.
Egyébként a világ legbutább műsora a Viva zenecsatornán látható Randizóna. Eddig ez a dolog a Club Rotation című izgalmakkal teli diszkós-táncolós műsorban ment, ott a műsorvezető egymással szembe állított két részeg fiatalt, hogy na most ti összejöttök. Bemutatkoztak, tetszik-nem tetszik, smár. Ennyi volt a történet. De ami most megy Randizóna címen, nevetséges. Ha eddig csak félig-meddig égették le magukat a gyerekek (rá lehetett fogni a piára meg a spontaneitásra), most teljesen. Mert józanok, és mert önszántukból jelentkeztek. Mégis mit gondolnak, ott majd megtalálják a nagyőt? Persze, nincs kizárva.
Hogy én honnan tudom mindezt? Nem tagadom le: azért, mert NÉZEM. :D Akkora arcom van, hogy szeretek néha szánakozni mások butaságain. He.

Véredény

3 Kommentek:

At vasárnap, június 03, 2007, Blogger smilasol mondta...

"Nemhogy olvasnátok inkább, bazmeg."

ez így a nap mondata. ;o)

 
At vasárnap, június 03, 2007, Blogger vadalma mondta...

nem is tudom, nekem lesülne a bőr az arcomról, ha ilyen műsorban kellene szerepelnem... akár közönségként... !ultragázcikiszar!

 
At vasárnap, június 03, 2007, Blogger Betuka mondta...

Dorka, köszönöm :D
Dalmuc> jaja... épp mondtam Annunak, hogy esetleg a közönségbe beülnék, hamár, de aztán attól is elment a kedvem. :D

 

Megjegyzés küldése

<< Haza